Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel se nalazi u Luzhouu, provinciji Sichuan, gradu koji je dobro poznat po svom vinu, a čiji je dizajn inspiriran lokalnom vinskom špiljom, prostorom koji potiče snažnu želju za istraživanjem. Predvorje je rekonstrukcija prirodne špilje čija srodna vizualna povezanost proširuje koncept pećine i lokalne urbane teksture na unutarnji hotel, tvoreći na taj način osobit kulturni nosač. Cijenimo osjećaj putnika tijekom boravka u hotelu, a također se nadamo da se tekstura materijala kao i stvorena atmosfera mogu uočiti na dubljoj razini.

Naziv projekta : Aoxin Holiday , Ime dizajnera : Shaun Lee, Ime klijenta : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday  Hotel

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.