Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Barska Stolica

Barcycling Chair

Barska Stolica Barcycling je barska stolica dizajnirana na sportskim tematskim prostorima. Privlači pažnju slikom dinamičnosti na stolici u baru, zahvaljujući sedlu bicikla i papučice za bicikle. Stvaranje kostura od poliuretana i gornjeg dijela sjedala prekrivenog ručnim šivanjem kože . Dok mekoća poliuretanske, prirodne kože i kvaliteta šivanja ruku simbolizira trajnost. Bez obzira na standardnu stolicu u baru takav položaj stopala ne može se mijenjati, barcikliranje omogućava promjenjive sjedenje uz držanje papučica na raznim mjestima. To omogućava dulje i ugodnije držanje sjedenje.

Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Jedinstven i razigran promotivni kalendar razvijen i proizveden za web stranicu portala goo koristi papirnate teksture i promišlja funkcionalnost. Ovo izdanje za 2013. godinu je organizator kalendara i rasporeda, sjedinjen s prostorom za pisanje u cjelogodišnjim planovima i dnevnim rasporedima. Papirno odabran gust papir za kalendar i jeftini papir koji je pravedan za unošenje bilješki organizatora rasporeda, a pažnja koja je stvorena uklapa se u dizajn kalendara. Dodana značajka organizatora za popunjavanje rasporeda čini ga savršenim kao kalendar prilagođenom stolu.

Blagovaonska Stolica

'A' Back Windsor

Blagovaonska Stolica Čvrsto tvrdo drvo, tradicionalna stolarija i suvremeni strojevi ažuriraju stolicu Windsor. Prednje noge prolaze kroz sjedište kako bi postale kraljev post, a stražnje noge do grebena. Pomoću triangulacije ovaj snažni dizajn usklađuje sile kompresije i napetosti do maksimalnog vizualnog i fizičkog učinka. Mliječna boja ili prozirna završna obrada ulja održavaju održivu tradiciju Windsor Stolice.

Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke

Twins

Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke Koncept Twins stola je jednostavan. Šuplji stol za kavu pohranjuje dva puna drvena sjedala unutra. Desna i lijeva površina stola zapravo su poklopci koji se mogu izvući iz glavnog dijela stola kako bi se omogućilo vađenje sjedala. Sjedala imaju sklopive noge koje je potrebno zakrenuti da bi stolica bila u pravom položaju. Jednom kada su stolica ili obje stolice van, poklopci se vraćaju za stol. Kad su stolice van, stol također služi kao veliki pretinac za odlaganje.

Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Na način kaleidoskopa ovo je kalendar s grafikom preklapajućeg izreza nacrtanom višebojnim uzorcima. Njegov dizajn s uzorcima boja koji se mogu mijenjati i personalizirati jednostavnom promjenom redoslijeda listova oslikava kreativne osjećaje NTT COMWARE. Omogućuje se dovoljno prostora za pisanje, a crte koje reguliraju uzimaju u obzir funkcionalnost koja ga čini savršenim kao kalendar rasporeda koji biste željeli koristiti za uređenje svog osobnog prostora.

Stolica U Dnevnoj Sobi

Cat's Cradle

Stolica U Dnevnoj Sobi Brojke ili vlakna, trenutna dilema procesa dizajna. Svi smo početnici, ali neki od nas moraju raditi na tome. Dizajneri u početku promatraju svaku dostupnu tehniku i nauče je neke. S vremenom (~ 10.000 sati) stječemo mogućnost (-e) koji uzdižu / populariziraju / personaliziraju / ekonomiziraju našu igru. Stoga me fascinira trenutna fascinacija medijima koji predlažu da je najosnovniji građevni blok cifra koja se lako kontrolira. Brojka nije jedinica koja stvara život, samo zaokruživanje na najmanje uobičajeni nazivnik manji od vlakana. Dizajn je najmanje krhotina, rascjepa i vlakana.