Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

Dunyue

Ured Tijekom procesa razgovora, dizajneri prepuštaju dizajnu ne samo prostornu podjelu unutrašnjosti, već i povezanost grada / prostora / ljudi, tako da se okruženje i prostor s niskim ključevima ne sukobljavaju u gradu, a dan je skrivena fasada na ulici, noć. Tada postaje stakleni svjetlosni okvir u gradu.

Blagovaonica

Elizabeth's Tree House

Blagovaonica Dokaz arhitektonske uloge u procesu ozdravljenja, Elizabeth's Tree House novi je paviljon za blagovanje u terapijskom kampu u Kildareu. Služeći djeci koja se oporavlja od ozbiljnih bolesti, prostor formira drvenu oazu usred hrastove šume. Dinamičan, ali funkcionalan sustav dijagnosticiranja drveta uključuje ekspresivan krov, široko zastakljivanje i šarene obloge od ariša, što stvara unutarnji prostor za ručavanje koji tvori dijalog s okolnim jezerom i šumom. Duboka povezanost s prirodom na svim razinama potiče korisničku udobnost, opuštanje, liječenje i očaravanje.

Multi Komercijalni Prostor

La Moitie

Multi Komercijalni Prostor Naziv projekta La Moitie potječe od francuskog prijevoda polovine, a dizajn primjereno odražava to ravnotežu između suprotstavljenih elemenata: kvadrata i kruga, svijetla i tamna. S obzirom na ograničen prostor, tim je nastojao uspostaviti vezu i podjelu između dva odvojena maloprodajna područja primjenom dviju suprotstavljenih boja. Iako je granica između ružičastog i crnog prostora jasna, također je zamagljena u različitim perspektivama. Spiralno stubište, napola ružičasto i napola crno, nalazi se u središtu trgovine i pruža.

Medicinski Centar Ljepote

LaPuro

Medicinski Centar Ljepote Dizajn je više nego dobra estetika. To je način na koji se prostor koristi. Medicinski centar integrira oblik i funkcionira kao jedno. Razumijevanje zahtjeva korisnika i pružiti im iskustvo svih suptilnih dodira u okruženju koji osjećaju olakšanje i istinsku brigu. Dizajn i novi tehnološki sustav pružaju korisniku rješenja i lako se upravljaju. S obzirom na zdravlje, dobrobit i medicinu, centar je prihvatio ekološki održive materijale i nadgledao proces izgradnje. Svi su elementi integrirani u dizajn gdje je zaista pogodan za korisnike.

Dizajn Arhitekture Kuće

Bienville

Dizajn Arhitekture Kuće Logistika ove radničke obitelji zahtijevala je da se duže vrijeme nalaze u zatvorenom domu, što je osim posla i škole postalo narušavajuće zdravlje. Počeli su razmišljati, poput mnogih obitelji, je li potrebno preseljenje u predgrađa, razmjena blizine gradskih pogodnosti za veće dvorište kako bi se povećao pristup vanjskim prostorima. Umjesto da se udalje odmaknuli, odlučili su sagraditi novu kuću koja će preispitati ograničenja života u zatvorenom domu na malom gradskom zemljištu. Načelo organizacije projekta bilo je stvaranje što većeg pristupa na otvorenom iz komunalnih područja.

Vjenčana Kapela

Cloud of Luster

Vjenčana Kapela Oblak sjaja vjenčana je kapela smještena u dvorani za ceremonije vjenčanja u gradu Himeji u Japanu. Dizajn pokušava moderni duh ceremonije vjenčanja prevesti u fizički prostor. Kapela je sva bijela, oblik oblaka gotovo potpuno uvijen u zakrivljeno staklo otvarajući je u okolni vrt i bazen vode. Stupovi su na vrhu hiperboličkog kapitala poput glava koje ih glatko povezuju s minimalističkim stropom. Sok kapele na strani bazena je hiperbolička krivulja koja omogućuje da se cijela građevina čini kao da pluta po vodi i naglašava njezinu lakoću.