Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etiketa Vina

Guapos

Etiketa Vina Dizajn ima za cilj spojiti moderni dizajn i nordijske tendencije u umjetnosti, prikazujući zemlju porijekla vina. Svaki rub ruba predstavlja visinu na kojoj raste svaki vinograd i odgovarajuću boju za sortu grožđa. Kad se sve boce poravnaju, formira oblike pejzaža sjevera Portugala, regije koja rađa ovo vino.

Restauracija Starog Dvorca

Timeless

Restauracija Starog Dvorca Vlasnik je kupio Crawfordton House u Škotskoj u travnju 2013. godine, nastojeći vratiti izvorni okus drevnog škotskog plemstva i kompatibilan s modernim životom. Karakteristike i povijesne naslage antičkog dvorca sačuvane su s izvornim okusom. Estetika dizajna i regionalna kultura različitih stoljeća sukobljavaju se s umjetničkim iskrama u istom prostoru.

Fotografije Za Naslovnicu Časopisa

TimeFlies

Fotografije Za Naslovnicu Časopisa Glavna ideja bila je istaknuti se iz mase tradicionalnih časopisa za klijente. Prije svega, pomoću neobičnog pokrivača. Prednja naslovnica časopisa TimeFlies za zrakoplovnu tvrtku Nordica sadrži suvremeni estonski dizajn, a naslov časopisa na naslovnici svakog broja napisao je autor istaknutog djela. Moderan i minimalistički dizajn naslovnice časopisa prenosi bez dodatnih riječi kreativnost nove aviokompanije, privlačnost estonske prirode i uspjeh mladih estonskih dizajnera.

Digitalni Recepti Na Društvenim Mrežama

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitalni Recepti Na Društvenim Mrežama Unilever Food Solutions zadužio je rezidencijalnu kuharicu Heidi Heckmann (regionalni kuhar, Cape Town) da stvori 11 jedinstvenih recepata za mješavine začina pomoću raspona Robertsons začina. Kao dio kampanje "Naše putovanje, tvoje otkriće" ideja je bila stvoriti jedinstvene slike i nacrte koristeći ove sastojke za zabavnu Facebook kampanju. Svakog tjedna jedinstveni začini mješavine Chef Heidi objavljivali su se kao medijski bogati Facebook Canvas postovi. Svaki od ovih recepata dostupan je i za preuzimanje iPada na web stranici UFS.com.

Umjetnička Instalacija Dizajn

Kasane no Irome - Piling up Colors

Umjetnička Instalacija Dizajn Instalacijski dizajn Japanskog plesa. Japanci su od davnina gomilali boje da bi izrazili svete stvari. Također, gomilanje papira s kvadratnim siluetama korišteno je kao stvar koja predstavlja svetu dubinu. Nakamura Kazunobu dizajnirao je prostor koji mijenja atmosferu promjenom u različite boje s takvim kvadratnim "nagomilavanjem" kao motivom. Ploče koje lete u zraku usredotočene na plesače prekrivaju nebo iznad prostora pozornice i prikazuju pojavu svjetlosti koja prolazi kroz prostor koji se ne može vidjeti bez ploča.

Poklon Pakiranje Za Kolače

Marais

Poklon Pakiranje Za Kolače Poklon pakiranje za kolače (financijer). Na slici je prikazan okvir veličine 15 kolača (Dvije oktave). Obično, poklon kutije jednostavno uredno rasporede sve torte. Međutim, kutije njihovih pojedinačno zamotanih kolača su različite. smanjili su troškove usredotočujući se na samo jedan dizajn i upotrebom svih šest površina uspjeli su ponovno stvoriti svaku vrstu tipkovnice. Pomoću ovog dizajna oni mogu stvoriti bilo koju veličinu tipkovnice, od malih tipkovnica, do punih klavira od 88 tipki, pa čak i veće. Na primjer, za jednu oktavu od 13 tipki koriste 8 kolača. A veliki klavir s 88 ključeva bio bi poklon kutija od 52 kolača.