Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Dancing Pearls

Prsten Plešući biseri među bučnim morskim valovima rezultat je nadahnuća iz oceana i bisera i prsten je 3D modela. Ovaj prsten dizajniran je u kombinaciji zlata i šarenih bisera s posebnom strukturom za provedbu kretanja bisera između rike valova oceana. Promjer cijevi odabran je u dobroj veličini što čini dizajn dovoljno robusnim da model učini izvedljivim.

Kolekcija Nakita

Biroi

Kolekcija Nakita Biroi je 3D printana serija nakita koja je inspirirana legendarnim nebeskim feniksom koji se baca u plamen i ponovno se rađa iz vlastitog pepela. Dinamične linije koje tvore strukturu i Voronoi uzorak raširen na površini simboliziraju feniksa koji oživljava iz gorućeg plamena i leti u nebo. Uzorak mijenja veličinu kako bi tekao po površini dajući strukturi osjećaj dinamike. Dizajn, koji sam po sebi pokazuje prisutnost nalik na skulpturu, daje nositelju hrabrost da napravi korak naprijed iscrtavajući svoju jedinstvenost.

Narukvice

Fred

Narukvice Postoji mnogo vrsta narukvica: dizajnerske, zlatne, plastične, jeftine, skupe... koliko god da su lijepe, one su uvijek i jedino samo obične narukvice. FRED je nešto više. Manžete Fred su moderne, a istovremeno prizivaju duh i otmjenost prošlih vremena. Bilo da se nose na gole ruke, svilenu bluzu ili crnu vunenu vestu, uvijek dodaju notu elegancije osobi koja ih nosi. Ta nikada neće proći nezapaženo!

Naušnice I Prsten

Vivit Collection

Naušnice I Prsten Inspirisana oblicima koji se nalaze u prirodi, Vivit Collection stvara zanimljivu i znatiželjnu percepciju izduženim oblicima i zavojitim linijama. Komadi Vivita sastoje se od savijenih limova od žutog zlata od 18 kilograma i crnih rodijevih obloga na vanjskim stranama. Naušnice u obliku lista okružuju minđuše tako da prirodni pokreti stvaraju zanimljiv ples između crnog i zlata - skrivajući se i otkrivajući žuto zlato ispod. Sinuoznost oblika i ergonomski atributi ove zbirke predstavljaju očaravajuću igru svjetla, sjena, odsjaja i refleksija.

Naušnice I Prsten

Mouvant Collection

Naušnice I Prsten Zbirka Mouvant inspirirana je nekim aspektima futurizma, poput ideja dinamike i materijalizacije nematerijalnog koje je predstavio talijanski umjetnik Umberto Boccioni. Naušnice i prsten kolekcije Mouvant sadrže nekoliko zlatnih ulomaka različitih veličina, zavarenih na takav način da se postiže iluzija kretanja i stvara mnogo različitih oblika, ovisno o kutu vizualizacije.