Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg

FZ

Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg Oprema za sigurnost vozila je neophodna. Aparat za gašenje požara i sigurnosni čekići, kombinacija dvaju mogu poboljšati učinkovitost bijega osoblja u slučaju prometne nesreće. Prostor za automobil je ograničen, tako da je ovaj uređaj dizajniran tako da bude dovoljno mali. Može se postaviti bilo gdje u privatnom automobilu. Tradicionalni aparat za gašenje požara za vozila je za jednokratnu upotrebu, a ovaj dizajn lako može zamijeniti oblogu. Udobnije je rukovanje, korisnik je lakši za rukovanje.

Naziv projekta : FZ, Ime dizajnera : Tongxin Zhang, Ime klijenta : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.