Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Serija Namještaja

Sama

Serija Namještaja Sama je autentična serija namještaja koja pruža funkcionalnost, emocionalno iskustvo i jedinstvenost kroz svoje minimalne, praktične oblike i snažan vizualni efekt. Kulturna inspiracija crpljena iz poezije vrtložnih kostima koji se nose na ceremonijama Sama reinterpretirana je u svom dizajnu kroz igru konične geometrije i tehnika savijanja metala. Skulpturalno držanje serije kombinira se s jednostavnošću materijala, oblika i proizvodnih tehnika, kako bi se ponudio funkcionalni & amp; estetske blagodati. Rezultat je moderna serija namještaja koja pruža prepoznatljiv dodir životnim prostorima.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Plešući biseri među bučnim morskim valovima rezultat je nadahnuća iz oceana i bisera i prsten je 3D modela. Ovaj prsten dizajniran je u kombinaciji zlata i šarenih bisera s posebnom strukturom za provedbu kretanja bisera između rike valova oceana. Promjer cijevi odabran je u dobroj veličini što čini dizajn dovoljno robusnim da model učini izvedljivim.

Mačji Krevet

Catzz

Mačji Krevet Prilikom dizajniranja Catzz kreveta za mačke, nadahnuće su crpile potrebe mačaka i vlasnika te potreba za objedinjavanjem funkcije, jednostavnosti i ljepote. Dok su promatrali mačke, njihove su jedinstvene geometrijske značajke nadahnule čist i prepoznatljiv oblik. Neki karakteristični obrasci ponašanja (npr. Pomicanje ušiju) ugrađeni su u korisničko iskustvo mačke. Također, imajući na umu vlasnike, cilj je bio stvoriti komad namještaja koji bi mogli prilagoditi i ponosno izložiti. Štoviše, bilo je važno osigurati lako održavanje. Sve to omogućuje uglađeni, geometrijski dizajn i modularna struktura.

Zabavni Klub

Central Yosemite

Zabavni Klub Vratite se jednostavnosti života, sunce se kroz križ prozora i svjetla prozora. Da biste bolje odražavali prirodni okus u cjelokupnom prostoru, u potpunosti iskoristite dizajn trupaca, jednostavan i moderan, humanističku udobnost, naglašavajući atmosferu umjetničkog prostora. Orijentalni šarm ton, s jedinstvenim prostornim raspoloženjem. Ovo je još jedan izraz interijera, on je prirodan, čist, promjenjiv.

Suho Pakiranje Čaja

SARISTI

Suho Pakiranje Čaja Dizajn je cilindrična posuda živih boja. Inovativna i osvjetljujuća upotreba boja i oblika stvara skladan dizajn koji odražava SARISTI-jeve biljne infuzije. Ono što razlikuje naš dizajn je naša sposobnost da suvremenom pakiranju čaja pružimo moderan preokret. Životinje koje se koriste u pakiranju predstavljaju osjećaje i uvjete koje ljudi često doživljavaju. Na primjer, ptice Flamingo predstavljaju ljubav, medvjed Panda predstavlja opuštanje.

Pakiranje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakiranje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (spremnik) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju u suvremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi berbu maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je ravna kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija stvara 2000 različitih dizajna.