Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Društveni I Slobodno Vrijeme

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Društveni I Slobodno Vrijeme Vodoravne i okomite crte međusobno se presijecaju i tvore mrežu. Svaka mreža je komunikacijska platforma koja je i izvor koncepta dizajna viskija. U pogledu uštede energije i zaštite okoliša, dizajner je koristio LED štedne žarulje u cijeloj traci. Kako bi se održala kvaliteta zraka u šanku, dizajn prihvaća prozore od sjevera do juga koji mogu osigurati prolazak prirodnog zraka.

Izložbena Dvorana

City Heart

Izložbena Dvorana Od gradske arhitekture do indeksa za razumijevanje i odmjeravanje uravnoteženosti dizajna, izraz grada koji se u tri ugla sažeo, kroz urbanu gradnju i razvoj kako bi se promovirala poduzeća, perspektiva grada i ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, viđenje prošlosti grada više da biste vidjeli njegovu budućnost.

Stolna Svjetiljka

Oplamp

Stolna Svjetiljka Oplamp se sastoji od keramičkog tijela i podloge od punog drveta na koju je postavljen LED izvor svjetlosti. Zahvaljujući svom obliku, dobivenom fuzijom tri čunja, tijelo Oplampa može se zakrenuti u tri različita položaja koja stvaraju različite vrste svjetlosti: visoka stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom, niska stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom ili dva ambijentalna svjetla. Svaka konfiguracija čunjeva svjetiljke omogućuje barem jednom zračenju svjetlosti prirodnu interakciju s okolnim arhitektonskim postavkama. Oplamp je dizajniran i potpuno ručno izrađen u Italiji.

Podesiva Stolna Svjetiljka

Poise

Podesiva Stolna Svjetiljka Akrobatski izgled Poise, stolne lampe koju je dizajnirao Robert Dabi iz tvrtke Unform.Studio pomiče se između statičkog i dinamičkog te velikog ili malog držanja. Ovisno o omjeru između njegovog osvjetljenog prstena i ruke koja ga drži, dolazi do sjecišta ili tangencijalne crte na kružnicu. Kada se postavi na višu policu, prsten bi mogao nadviti policu; ili naginjanjem prstena može dodirnuti okolni zid. Namjera ove prilagodljivosti je da se vlasnik kreativno uključi i igra sa izvorom svjetlosti u odnosu na druge predmete koji ga okružuju.

Izložbeni Plakat

Optics and Chromatics

Izložbeni Plakat Naslov Optika i kromatika odnosi se na raspravu Goethea i Newtona o prirodi boja. Ovu raspravu predstavlja sukob dviju kompozicija u obliku slova: jedna je proračunata, geometrijska, s oštrim konturama, druga se oslanja na impresionističku igru šarenih sjena. Godine 2014. ovaj je dizajn poslužio kao naslovnica za umjetničke korice serije Pantone Plus.

Prsten

Gabo

Prsten Prsten Gabo dizajniran je tako da potakne ljude da ponovo pogledaju razigranu stranu života koja se obično izgubi kada dođe u odraslu dob. Dizajnerica je bila nadahnuta sjećanjima promatrajući svog sina kako se igra svojom šarenom čarobnom kockom. Korisnik se može igrati s prstenom rotiranjem dva neovisna modula. Radeći to, skupovi boja dragog kamenja ili položaj modula mogu se podudarati ili neusklađivati. Osim zaigranog aspekta, korisnik ima mogućnost svakodnevnog nošenja drugačijeg prstena.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.