Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Šalica Za Kavu I Tanjurić

WithDelight

Šalica Za Kavu I Tanjurić Posluživanje slatkih poslastica veličine zalogaja na strani kave dio je mnogih različitih kultura jer je običaj servirati šalicu kave s turskim oduševljenjem u Turskoj, biscotti u Italiji, churros u Španjolskoj i datume u Arabiji. Međutim, na konvencionalnim tanjurima ove poslastice klizi prema šalici vruće kave i zalijevaju se ili se natapaju od izlijevanja kave. Kako bi se to spriječilo, ova šalica za kavu ima tanjur s namjenskim utorima koji drže poslastice na kavi. Budući da je kava jedno od najvažnijih toplih napitaka, poboljšanje kvalitete doživljaja ispijanja kave ima značaj u svakodnevnom životu.

Markiranje I Pakiranje

Leman Jewelry

Markiranje I Pakiranje Vizualno rješenje novog identiteta Leman Jewelryja bio je potpuno novi sustav koji će razotkriti luksuz, izvrstan, ali sofisticiran i minimalan osjećaj. Novi logotip inspiriran Lemanovim radnim procesom, njihovom uslugom dizajna haute couture, kreirajući sve dijamantske oblike koji okružuju simbol zvijezde ili sjaj, stvarajući sofisticirani simbol, a odjekuje i sjajni efekt dijamanta. Slijedom toga, svi kolateralni materijali proizvedeni su s visokokvalitetnim detaljima kako bi se istakla i obogatila raskoš svih novih marki vizualnih elemenata.

Izložba

LuYu

Izložba Umjetnost utječe na život i život donosi duboku refleksiju i interpretaciju umjetnosti. Udaljenost između umjetnosti i života može biti svakodnevno na putu. Ako pažljivo jedete svaki obrok, svoj život možete pretvoriti u umjetnost. Dizajnerska kreacija je također umjetnost koja se proizvodi vlastitim mislima. Tehnike su oruđe, a izrazi rezultati. Samo s mislima bit će zaista dobrih djela.

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade

Light Music

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade Za Light Music, dizajn rezidencijalnog predvorja i dnevnog boravka, Armand Graham i Aaron Yassin iz New Yorka sa sjedištem A + A Studio željeli su spojiti prostor s dinamičnim susjedstvom Adams Morgana u Washingtonu, gdje su noćni život i glazbena scena, od jazza to Go-go na punk rock i elektronika uvijek su bili središnji. Ovo je njihova kreativna inspiracija; rezultat je jedinstven prostor koji kombinira vrhunske digitalne metode izrade s tradicionalnim zanatskim tehnikama kako bi stvorio immersive svijet s vlastitim pulsom i ritmom koji odaje počast živoj originalnoj glazbi DC-a.

Stol

Codependent

Stol Suvislo se usredotočuje na psihologiju i dizajn, posebno usredotočujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, ovisnost o ovisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se međusobno oslanjati da bi funkcionirale. Dva su oblika nesposobna da stoje sama, ali zajedno stvaraju jedan funkcionalni oblik. Konačna tablica snažan je primjer čija je cjelina veća od zbroja njezinih dijelova.

Komercijalni Interijer

Nest

Komercijalni Interijer Riječ dijele dva jedinstvena stručnjaka - zagovornici i arhitekti koji pozivaju na različite hijerarhijske redoslijede. Odabirom i iscrtavanjem elemenata nastojalo se cjelokupni izgled održati prizemljenim, zemljanim i oživjeti lokalnu umjetnost i građevinski materijal. Smjesa i primjena ekološki prihvatljivih materijala, veličina otvora, pokrenuta je podsjećanjem na lokalnu klimu kako bi se stvorilo ugodno okruženje koje će ponovno stvoriti izgubljene postupke, zajedno oblikujući održivu praksu.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.