Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prijenosni Bluetooth Zvučnik

Black Box

Prijenosni Bluetooth Zvučnik Ovo je Bluetooth prijenosni zvučnik. Lagana je i mala i ima emocionalni oblik. Oblik zvučnika Black Box sam dizajnirao pojednostavljujući oblik valova. Za slušanje stereo zvuka ima dva zvučnika, lijevi i desni. Također su ova dva zvučnika svaki dio valnog oblika. Jedan je pozitivan oblik vala i jedan negativan oblik vala. za upotrebu ovaj uređaj može povezati par s drugim elektroničkim uređajima kao što su mobilni i računalo putem Bluetooth-a i reproducira zvuk. Također ima dijeljenje baterije. Sklapajući dva zvučnika, na stolu se pojavljuje crna kutija kad se ne koristi.

Prodajni Centar

Ad Jinli

Prodajni Centar Ovim projektom obnovljene su stare građevine u urbanističkoj parceli i daje se nova funkcionalna misija zgradama da udovolje novim funkcionalnim zahtjevima. Dizajneri pokušavaju navesti ljude da prihvate moderan stil u četveroslojnom gradu, od preobrazbe fasada zgrade do dizajna interijera kako bi se osigurala cjelovitost implementacije projekta.

Prijenosni Zvučnik

Seda

Prijenosni Zvučnik Seda je osnovni funkcionalni uređaj inteligencijske tehnologije. Držač olovke u sredini je organizator prostora. Također, digitalne značajke kao USB priključak i Bluetooth veza čine je kao prijenosni uređaj za reprodukciju i zvučnike s prilagodbom za kućni prostor. Svjetlosna šipka ugrađena u vanjsko tijelo djeluje kao stolno svjetlo. Također, atraktivan izgled luksuznih čini ga tako da se privlačna kućna roba može upotrijebiti u dizajnu interijera. Također, korištenje prostora na bolji način jedno je od bitnih obilježja Seda.

Ured

Phuket VIP Mercury

Ured Na temelju teme otvorenosti i dubinskog istraživanja marke, istražio je dizajn i stvorio vizualnu integraciju vizualne proširivosti i priče o brandu s planetom kao glavnim kreativnim elementom. Planom su riješena sljedeća tri problema s novim vizualnim razmišljanjima: Ravnoteža otvorenosti prostora i funkcija; Podjela i kombinacija funkcionalnih područja prostora; Pravilnost i promjena osnovnog prostornog stila.

Web Stranica

Travel

Web Stranica Dizajn je koristio minimalistički stil kako ne bi opteretio korisničko iskustvo nepotrebnim informacijama. Također je vrlo teško koristiti minimalistički stil u industriji putovanja jer paralelno s jednostavnim i jasnim dizajnom korisnik mora dobiti cjelovite informacije o svojim putovanjima, a to nije lako kombinirati.

Šalica Za Kavu I Tanjurić

WithDelight

Šalica Za Kavu I Tanjurić Posluživanje slatkih poslastica veličine zalogaja na strani kave dio je mnogih različitih kultura jer je običaj servirati šalicu kave s turskim oduševljenjem u Turskoj, biscotti u Italiji, churros u Španjolskoj i datume u Arabiji. Međutim, na konvencionalnim tanjurima ove poslastice klizi prema šalici vruće kave i zalijevaju se ili se natapaju od izlijevanja kave. Kako bi se to spriječilo, ova šalica za kavu ima tanjur s namjenskim utorima koji drže poslastice na kavi. Budući da je kava jedno od najvažnijih toplih napitaka, poboljšanje kvalitete doživljaja ispijanja kave ima značaj u svakodnevnom životu.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.