Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kutija Za Ručak

The Portable

Kutija Za Ručak Ugostiteljstvo je procvjetalo, a odlazak je postao nužnost modernih ljudi. Istodobno je nastalo i mnogo smeća. Mnoge kutije za obrok za držanje hrane mogu se reciklirati, ali plastične vrećice za pakiranje kutija za obrok doista se ne mogu reciklirati. Kako bi se smanjila upotreba plastičnih vrećica, funkcije kutije za jelo i plastike kombinirane su za dizajniranje novih kutija za ručak. Kutija za bale pretvara dio sebe u ručku koju je lako nositi i može integrirati više kutija za obrok, uvelike smanjujući upotrebu plastičnih vrećica za pakiranje kutija za obrok.

Naziv projekta : The Portable, Ime dizajnera : Minghui Lyu, Ime klijenta : South China University of Technology.

The Portable Kutija Za Ručak

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.